Nazad
11.03.2015.
Konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurse za:

1. Dodelu bespovratnih sredstava za opremanje stočarskih farmi u AP Vojvodini u 2015.godini.

Bespovratnim sredstvima će se sufinansirati:  opremanje govedarskih farmi,opremanja svinjarskih farmi, opremanje ovčarskih farmi,-opremanje kozarskih farmi, opremanje živinarskih farmi, nabavku opreme za mužu, nabavku opreme za hlađenje i skladištenje mleka, nabavka opreme za manipulaciju i skladištenje hraniva za stoku, nabavka opreme za manipulaciju, odlaganje i distribuciju stajnjaka.

Tekst konkursa >>

Obrazac prijave >>

Pravilnik >>

2. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za male prerađivačke kapacitete na teritoriji AP Vojvodine u 2015.godini.

Cilj konkursa je proširenje privrednih aktivnosti na selu.
Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke nove opreme za preradu voća i povrća, grožđa, uljanih kultura, lekovitog, začinskog, aromatičnog bilja, pčelinjih proizvoda i nabavku košnica i pčelinjih društava.

Tekst konkursa >>

Obrazac prijave >>

Pravilnik >>

3. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara na teritoriji AP Vojvodine u 2015.godini.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: izgradnje eksploatacionih bunara, nabavku opreme za bunare, pumpi za navodnjavanje, sistema za navodnjavanje, sistema za fertirigaciju, linija za navodnjavanje i izgradnju cevovoda.

Tekst konkursa >>

Obrazac prijave >>

Pravilnik >>

4. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcije i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2015.godini.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora; folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje kap po kap; instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha, kao i vlage i sistema za zagrevanje.

Tekst konkursa >>

Obrazac prijave >>

Pravilnik >>

5. Konkurs za dodelu sredstava za nabavku sistema za zaštitu od vremenskih nepogoda na teritoriji AP Vojvodine za 2015.godinu.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke protivgradnih mreža u voćarskoj proizvodnji.

Tekst konkursa >>

Prilog 1- Elementi sistema protivgradnih mreža >>

Prilog 2- Izjava >>

Prilog 3- Obrazac prijave >>

Prilog 4- Obrazac pravdanja sredstava >>

Prilog 5- Podaci o članovima zadruge >>

Pravilnik >>

6. Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za izgradnju skladišnih kapaciteta za čuvanje poljoprivrednih proizvoda – silosa na teritoriji AP Vojvodine za 2015.godinu.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke nove opreme za izgradnju novih objekata namenjenih skladištenju zrnastih poljoprivrednih kultura – silosa od pocinkovanog čeličnog lima : minimalne zapremine od 150 tona do maksimalne zapremine 400 tona.

Tekst konkursa >>

Obrazac prijave >>

Pravilnik >>

Konkursi su otvoreni do 30.09.2015. godine.

Za sve informacije i potrebnu dokumentaciju obratite se Agenciji za ruralni razvoj opštine Indjija, Vojvode Stepe 48 ili na telefon 022/556-060.